Υβριδικό Χειρουργείο Πολλαπλών Ειδικοτήτων

Η ανάγκη δημιουργίας Υβριδικών Χειρουργείων

Με την πάροδο του χρόνου και την εξέλιξη της τεχνολογίας, εκτελούνται όλο και περισσότερες και πιο σύνθετες ενδαγγειακές επεμβάσεις. Σε ορισμένες από αυτές παρουσιάζεται η ανάγκη είτε να γίνει εξαρχής συνδυασμένη ανοικτή και ενδαγγειακή επέμβαση, είτε να γίνει μετατροπή της ενδαγγειακής σε ανοικτή (όπου η πρώτη δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί). Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκαν τα υβριδικά χειρουργεία. Στα χειρουργεία αυτά πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο, χρόνο και ασθενή, ενδαγγειακές και ανοικτές επεμβάσεις που καλύπτουν ολόκληρο το καρδιαγγειακό σύστημα.

Το Υβριδικό Χειρουργείο του ΥΓΕΙΑ

Το Υβριδικό Χειρουργείο του ΥΓΕΙΑ, είναι το πρώτο στην Ελλάδα και καλύπτει επιφάνεια 87 τμ. Διαθέτει τον πλέον σύγχρονο απεικονιστικό και μηχανολογικό εξοπλισμό για τη διενέργεια πολύπλοκων χειρουργικών επεμβάσεων σε συνθήκες ύψιστης ασφάλειας, ταχύτητας και αξιοπιστίας.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός πολλαπλών δυνατοτήτων, επιτρέπουν τη διενέργεια ΟΛΩΝ των ανοικτών και ελάχιστα επεμβατικών ιατρικών πράξεων από τις περισσότερες ειδικότητες: αγγειοχειρουργική, επεμβατική καρδιολογία, καρδιοχειρουργική, νευροχειρουργική, επεμβατική ακτινολογία, ορθοπεδική, γενική χειρουργική, χειρουργική τραύματος, ουρολογία, καθώς και οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα της χειρουργικής.

Υβριδικό Χειρουργείο Πολλαπλών Ειδικοτήτων

Νευροχειρουργική συμβούλη μέσω τηλεφώνου ή τηλεδιάσκεψης

Καλέστε στο 210 7238 974 ή στο 6947147386  απο 10 π.μ. εώς 9 μ.μ.

Συμβούλές μέσω τηλεφώνου ή τηλεδιάσκεψης, κάντε κλίκ

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH