γ-Knife

Η ακτινοχειρουργική γ-Knife είναι μια πρωτοποριακή και εξαιρετικής ακρίβειας μέθοδος θεραπείας παθήσεων όπως όγκοι του εγκεφάλου, ακουστικά νευρινώματα, μεταστάσεις εγκεφάλου, αγγειακές δυσπλασίες εγκεφάλου, νευραλγία τριδύμου, κ.α.

Το γ-Knife είναι μια υψηλής τεχνολογίας συσκευή, η οποία χρησιμοποιεί 201 ακτίνες, για την ακριβή και μη-επεμβατική στερεοτακτική ακτινοβόληση όγκων του εγκεφάλου, αγγειακών δυσπλασίων ή άλλων βλαβών του εγκεφάλου. Το γ-Knife μπορεί να καταστρέψει μέσω ακτινοβόλησης αγγειακές δυσπλασίες ή όγκους του εγκεφάλου, που θεωρούνται ανεγχείρητοι λόγω της θέσεως τους σε κριτικές ανατομικά περιοχές του εγκεφάλου.

Το γ-Knife μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την συμπληρωματική ακτινοθεραπεία μετα απο χερουργική επέμβαση όγκων του εγκεφάλου ή μετα απο ακτινοβόληση όλου του εγκεφάλου.

Η όλη διαδικασία στερεοτακτικής ακτινοχειρουργιής διαρκεί λίγες ώρες και οι ασθενείς μπορεί να εξέλθουν απο το νοσοκομείο την ίδια ή την επόμενη ημέρα μετα την ολοκλήρωση της ακτινοβόλησης.

Leksell Gamma Knife

Νευροχειρουργική συμβούλη μέσω τηλεφώνου ή τηλεδιάσκεψης

Καλέστε στο 210 7238 974 ή στο 6947147386  απο 10 π.μ. εώς 9 μ.μ.

Συμβούλές μέσω τηλεφώνου ή τηλεδιάσκεψης, κάντε κλίκ

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH