Ο Ασθενής στο Κέντρο της Φροντίδας

Στην σύγχρονη Ιατρική πράξη οι ασθενείς βρίσκονται στο κέντρο της διαγνωστικής και θεραπευτική αντιμετώπισης (Patient Centred Care).

Για την ασφάλη, ορθή και ολοκληρομένη διαγνωστική προσέγγιση και θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών, είναι απαραίτητη η εξασφάλιση υψηλού επιπέδου εξατομικευμένης θεραπείας και φροντίδας.

Οι ασθενείς και οι οικογένειες τους βρίσκονται στο κέντρο της φροντίδας, περιβαλλόμενοι από εξειδικευμένους ιατρούς, νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές, ψυχολόγους κ.α. που σε συνδυασμό με την χρήση σύγχρονων μεθόδων και τεχνικών, μοντέρνων εργαλείων σε άρτια εξοπλισμένο νοσοκομείο, δίνουν την δυνατότητα επίτευξης των θεραπευτικών στόχων.

Η φροντίδα και θεραπεία των ασθενών λαμβάνει υπ᾽όψιν όχι μόνον τις παθήσεις και τα συνοδά προβλήματα των ασθενών, αλλά και την σημασία για τη βέλτιστη επικοινωνία με τους ασθενείς και τις οικογένειες τους, καθώς και τον σεβασμό στις επιθυμίες, τις αξίες και τις ανάγκες τους.

Για τους λόγους αυτούς η διαγνώστική διαδικασία, η θεραπεία και η συνολική φροντίδα των ασθενών μας περιλαμβάνει:

  • Κλινική εκτίμηση: Λεπτομερές ιστορικό και κλινική εξέταση.
  • Εργαστηριακό έλεγχο: εξετάσεις αίματος, ηλεκτροκαρδιογράφημμα, ακτινολογικό έλεγχο κ.α.
  • Εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις.
  • Αναισθησιολογική εκτίμηση.
  • Ενημέρωση του ασθενούς και της οικογένειάς του για τις θεραπευτικές επιλογές: συντηρητική ή χειρουργική θεραπεία.
  • Την θεραπευτική αντιμετώπιση.
  • Εξατομικευμένες οδηγίες και παρακολούθηση.

Η φροντίδα των ασθενών μας γίνεται από ειδικούς ιατρούς και προσωπικό από διάφορες ειδικότητες που συνεργάζονται τόσο στενά ώστε να δημιουργείτε ένα τέτοιο ιατρικό περιβάλλον που να αναπτύσσει δημιουργικές και αποτελεσματικές λύσεις για ασθενείς με δύσκολα και περίπλοκα προβλήματα.

Νευροχειρουργική συμβούλη μέσω τηλεφώνου ή τηλεδιάσκεψης

Καλέστε στο 210 7238 974 ή στο 6947147386  απο 10 π.μ. εώς 9 μ.μ.

Συμβούλές μέσω τηλεφώνου ή τηλεδιάσκεψης, κάντε κλίκ

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH